Factura proforma

Dacă aveţi neclarităţi legate de modalitatea de achiziţionare a aplicaţiei, puteţi să solicitaţi lămuriri în această secţiune.

Factura proforma

Mesajde Valentin Istrate » Joi Iun 09, 2005 9:33 pm

Deoarece am primit unele mesaje de nemulţumire legate de lipsa ştampilei firmei de pe facturile proforma, am hotărât să le trimitem şi prin fax, la solicitarea dumneavoastră. Facturile vor conţine ştampila firmei şi semnătura.

De asemenea, există posibilitatea să includem o imagine cu ştampila firmei şi în factura generată automat pe site. Vă rugăm să ne comunicaţi dacă ar fi mai utilă această modalitate de listare a facturilor. În orice caz, valoare legală vor avea facturile fiscale trimise prin poştă.
Valentin Istrate
Site Admin

O mik problema

Mesajde Gr. Sc. Nenitescu » Mie Iun 15, 2005 1:37 pm

Buna ziua Sunt de la Grupul Scolar "C.D.Nenitescu" am si eu o mik problema...
Am completat formularul de pe Site si cand am dat sa imi arate Factura Proforma. Imi arata factura...dar GOALA. Nu e nimik in ea iar la Total de plata scris 0.....care este problema si ce ar trebui sa fac...multumesc anticipat.
Gr. Sc. Nenitescu

Mesajde Valentin Istrate » Mie Iun 15, 2005 6:59 pm

Ati completat toate campurile din formular si ati bifat modulul dorit? Noi am testat inca o data formularul si nu am avut nici o problema.
Valentin Istrate
Site Admin

Buna ziua

Mesajde Gr.Sc.CDNenitescu » Joi Iun 16, 2005 8:23 am

Da am completata toate campurile....si zic eu ca am bifat si Modulul pe care l-am dorit...daca incerc sa fac din nou...este vreo problema...pentru ca nu prea am chef sa platesc de 2 ori acelasi modul astept rasp.Multumesc

PS Scuze ca am scris mesajul de 2 ori, pe cel din afara acestui theard puteti sa-l sterge-ti
Gr.Sc.CDNenitescu

KingLion est CDNenitescu

Mesajde KingLion » Joi Iun 16, 2005 8:43 am

KingLion este CDNenitesc

O intrebare....Ca sa pot sa ma inscriu din nou va trebui sa intrati dumneavoastra sa ma stergeti din baza de date....se poate suntem Grupul Scolar Costin D. Nenitescu din Braila....sau cum sa fac....
Escape the Rule's & Try This at HoMe
KingLion
Incepator

Iarasi....

Mesajde KingLion » Vin Iun 17, 2005 7:57 am

Oameni buni care este problema...iarasi am facut ieri inregistrarea....si iarasi la factura proforma....mi-a aparut 0. Eu zic ca sunt posibilitati ca Internet Explorer-ul sa faca probleme...are ceva daca fac inregistrarea de pe alt calculator?Daca se poate sa fac inregistrarea de pe alt calculator cu toate ca programul este instalat pe calc. pe care m-am chinuit de 2 ori sa-l inreg. Astept raspuns...Cum ce pot si ar trebui sa fac.Multumesc
KingLion
Incepator

Gr.Sc.CDNenitescu

Mesajde Fabian Burlacu » Vin Iun 17, 2005 12:49 pm

Calculatorul pe care lucreaza programul nu este obligatoriu sa fie conectat la internet.
Se poate face inregistrarea de oriunde.
Factura proforma este importanta pentru Dumneavoastra in baza careia puteti face plata!
Factura in original o veti primi ulterior, aceea este importanta!
La noi in baza de date figureaza ca ati selectat modulul II (Liceu si SAM).
Daca doriti sa va stergem din baza de date o putem face dar datele noastre sunt corecte!
Cu respect, Fabian Claudel Burlacu
Fabian Burlacu

Buna ziua

Mesajde KingLion » Vin Iun 17, 2005 1:19 pm

Din cate vad se pare ca e problema de Internet Explorer...daca spuneti ca la dumneavoastra este corect si ca s-a selectat modulul 2 (modulul liceu si SAM)....daca puteti...trimeteti-mi Factura Proforma pe mail: liviu_valentin@yahoo.com sau cdnenitescu@yahoo.com pe una din adrese...astept un rasp.
KingLion
Incepator

Mesajde Valentin Istrate » Vin Iun 17, 2005 6:00 pm

O alta aposibilitate ar fi ca dumneavoastra sa aveti activat un program de blocare a ferestrelor pop-up. Factura proforma se deschide intr-o fereastra separata, si ar putea sa fie blocata de un astfel de program.

Asa cum a spus si colegul meu, nu este nevoie ca inregistrarea pe site sa se faca de pe calculatorul pe care este instalat programul. Este important doar ca numarul de licenta pe care il scrieti pe formular sa fie cel de pe calculatorul pe care doriti sa folositi aplicatia.

Va vom transmite si pe e-mail factura proforma.
Valentin Istrate
Site Admin

Re: KingLion est CDNenitescu

Mesajde Valentin Istrate » Vin Iun 17, 2005 6:03 pm

KingLion scrie:O intrebare....Ca sa pot sa ma inscriu din nou va trebui sa intrati dumneavoastra sa ma stergeti din baza de date....se poate suntem Grupul Scolar Costin D. Nenitescu din Braila....sau cum sa fac....

Am eliminat codul de verificare a unitatilor de invatamant duplicate, asa ca va veti putea inscrie din nou. Va rugam totusi sa incercati sa completati cu atentie formularul si sa nu creati foarte multe inregistrari duplicate.
Valentin Istrate
Site Admin

Mesajde Valentin Istrate » Vin Iun 17, 2005 7:00 pm

Am mai lucrat la modulul de cumpărare de pe site, şi sper să fi rezolvat problema. Ar trebui să meargă bine cu orice browser.
Valentin Istrate
Site Admin

Multumesc

Mesajde KingLion » Lun Iun 20, 2005 4:28 pm

Multumesc de ajutor am facut inregistrarea de pe alt calc. si a mers..Multumesc inca o data de ajutor....
KingLion
Incepator

Înapoi la Cumpărare